Ќе остани некој после да слушаме LOVE SONGS? Или сите ќе спиете? Yipman2 а стварно,зошто немаш никаков потпис?
Ако се однесуваше на мене, малку сум во зафркнат период,несакам да замарам многу и да ширам негативизам,иначе кога би била посреќна би пишувала повеќе. Понекогаш,кога веќе имам некоја поента или убава мисла,ја споделувам Некако сите сме под притисок...ДАли ова е есенска депресија или така нешто,незнам... Ти како си иначе Венди?
Морам да кажам многу слично ... Полека излегувам од еден понеубав период кој долго време ме држеше . Не дозволив кој знае колку тоа да се забележи го пишав пред некој ден во СДК . Така да те сфаќам .Инаку испити ми тежат и тоа ми создава ОГРОМЕН притисок . Го запоставив факултетот и не ми е јасно како ќе ги положам испитиве .
Иста сум.Ни ми се учи,ни ништо...А имам за учење.А сакам да седнам да учам.Ама кога не ми е паметот тука...Ама мора да продолжиме некако,тоа е..Подобро да фатиме и факултетот да си го гледаме.
Море и јас морам да учам...да си поминам ко лани пресреќна ке сум. се на прва зедов, ама апсолутно се... ... време е за фаќање книга, пошо после крај не ќе знаеме каде да фатиме
Па,нема да имам многу време,а важен ми е многу овај испит.Додуша читан ми е,ама треба да го повторам и така. Почнав малце да читам,ама треба повеќе.САмо сакам да ми се среди оваа ситуација во која сум.
Се согласува, паметно кажано. Со анализиве што напрај ? Ја би да прочитам една анализа од тебе за мене, ама неќу да ти вика да ми напрајш , ко ќе сакаш тогаш, ко ќе ти е ќеф де тогаш(не зна дали су запишана на список и кога ми е редот ) инаку многу ти се интересни не за друго.