Што би и кажале на форумџиката над вас? вајлд каде си? нешто ретко те забележувам тука, или мене ме нема , а и по грешка аватарите ти се имаат постирано 2 пати, ако можеш избриши ги едните
Што би и кажале на форумџиката над вас? Па на грешка два пати сум ги поставила...ај ќе пробам да ги избришам...инаку поретко сум на форумов затоа што немам време да се уклучувам почесто...но кога можам се уклучувам.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ајде ОФФИ нека се множат месеци, остани вљубена засекогаш, па од кај знаеш, можда ќе те изненади некое прстенче вечер...
Што би и кажале на форумџиката над вас? ништо посебно не би и рекла,слабо ја читам,имам забележано дека во сакам да кажам има добри постови
Што би и кажале на форумџиката над вас? Гоу твојот аватар секогаш ми боди во очи.. Ептен ми се лајк...
Што би и кажале на форумџиката над вас? Блонд браво за тебе! Добив заклучок дека си многу силна личност
Што би и кажале на форумџиката над вас? *Ангелче- Не ми изгледа веќе "кул", а и секогаш постојат компликации . Бона- не сум те затекнала многу по форумов .
Што би и кажале на форумџиката над вас? Фала на поздравот во СП... Еве еден НАЈГОЛЕМ Поздрав до тебе... и една ОГРОМНА гушка .
Што би и кажале на форумџиката над вас? * Џулс, мора! Спичлес, изненадуваш со преубави аватари, поздравче
Што би и кажале на форумџиката над вас? Гоу грл.. Многу интересна девојка си ми! Секогаш расположена за забави. Само така продолжии...
Што би и кажале на форумџиката над вас? не секогаш...ама 99% од времето ај ем траинг мај бест те гушкам