Look Ако извини е зборот кој треба да го кажам Тогаш ја повеке нема никој да лажам Јас длабоко од моето срце кажувам извини Сочуство од мене прими На форумот и понатаму да се дружиме и многу позитива на другите да пружиме Покажи ја насмевката твоја И биди убавата боја Толку од мене останува на тебе
Браво бе Јипи за тоа што го кажа ме остави без амбалажа Одсега ние секогаш ќе се дружиме и многу насмевки ќе си пружиме Зборот што требаше да го кажеш е повеќе да не лажеш Еве една прегратка од мене за добра ноќ за тебе.
Твоето оростување срцето ми го згреа И неколку солзи пролеа Ке се дружиме цел ден тоа е нашиот ген Прегратки за тебе лук мој бел вук
Леле луѓе секоја чест . Денеска се изнасмеав. Се поети машала, машала . Ко ќе ми требаат некои стихови еве кого ќе гњавам :geek:
Твојата песна во душа ме дрмна и длабоко во себе ме мрдна Ме замисли дали си ти некој каков што би требало да биде секој Ако е така секоја чест тоа е голем гест
Не сте нормални , Што би ти кажала Лук освен дека на почетокот кога ти го прочитав корисничкото име многу ми бодеше очи дека во пишувана форма ни се многу слични, додуша уште ми боде очи, ама се навикнав да си го чита па дури и пишува корисничкото без последната буква