Даа... Дека е толку добар сега ќе му посветам една песничка.. Јипи ти си прекрасен дечко, а не си обичен влечко Секој би сакал такви карактеристики да има, но секој не би можел да ги прима Јипи наш е божји дар, за кого девојките црвенеат како жар.
абе е како не е се прашувам кој турски филм го гледаш ајт ке чекам реклами да дадат за да добијам одговор
Се смиривме Дип, знаеш дека беше во право не морам да ти повторувам Инаку, препорачај некој филм или било кој нека ми препорача некој од типот на Ноутбук, љубовни романтични комедии, нешто така?
Wicker Park ако не си го гледала да го глеаш а со кого тоа ти си се смирила и што сум бил у право, потсети ме
Леле беее па со дечкото, што ти кажував ти ми викаше нели да не попуштам јас туку он да биде тој и ете се деси се е супер баш по мое испадна
Ја ке гледам Куче + Татко+Мајка (Анистон) одличен филм би требало да биде и да ме потцети колку сакам куче а колку неможам да имам
E и јас сакам куче, ама неможам да го имам. Порано имав едно минијатурно, ама избега.. Него, јас ќе гледам Долина на волците.
Еј еве сум. Како бе така Дип ти да мислиш дека некој има поактивен од мене на темава? ( ) Јипман ти се допадна песМата?