Што би и кажале на форумџиката над вас? прославувам лоли, 11 несеца,... одесега натаму скеој месец ќе си славам битное повод за славење да си има
Што би и кажале на форумџиката над вас? Уф аватаров! Да сум машко би.. би... ја сакал! Поздрав пирамитка, ме воодушевуваат твоите мислења !
Што би и кажале на форумџиката над вас? фалаа на гушките .. еве и до тебе неколку -убав помин на предавањата *до послее скај*
Што би и кажале на форумџиката над вас? супер сум лавли еве гушки и до тебе бтв си ја сменила африканската слика ама и таа ти е убава
Што би и кажале на форумџиката над вас? би ју да те поздравам само...и да знаеш дека следен парфем што ќе си го купам ќе биде тој БИ ЈУ
Што би и кажале на форумџиката над вас? Добредојде на фемина Тами, мислам дека си нова * Бију па малце промена да направам..
Што би и кажале на форумџиката над вас? абе гоу, јас на сите ве инспирирав сите кога ме читате само на парфемчето си мислите .. **е убава промена си направила срцка, не си згрешила
Што би и кажале на форумџиката над вас? Би ју мене не на парфемот ама секогаш кога ќе те прочитам ми текнува на песната од еминем на крајот кога вика Be Yourself man, be proud of who you are... и така си ја пеам после
Што би и кажале на форумџиката над вас? Јас те сфатив добро во темата , не сфатив ништо погрешно .. Се надевам дека нема да ми се налутиш и ќе продолжиш да ми помагаш италијански ако ми затреба