Аааа епа многу убаво сум испаднала на сликава. И јас мислам дека на старата подобра бев,ама ми здосади некако.Може ќе ја вратам. Е од оваа Дип,пошмекерска...
Да не го занимавате толку Дип, треба да се ангажира малце во спортска прогноза, забушотува сеа, неможе веќе вака Се шалам
и да ја вратиш или од оваа типкава да ставиш http://www.youtube.com/watch?v=FxDu1bryNF4 edit: сеа ке дојдам таму
Има и позгодни ама ај не е лоша,може да пројде. А ти сигурен си дека некоја таква ќе се заљуби во тебе?
на прв поглед ми е важна убавината али ако имам контакт и понатаму со некоја не толку привлечна можам да ја засакам и ради карактерот
Секоја чест на оној кој го оценува човекот по изгледот. Јас се заљубив во карактер а за убав не ни беше убав ама...значи некогаш е пресуден и карактерот.
епа на прв поглед никој неможе у карактер да се заљуби и у нижто друго само физичкиот изглед може да е пресуден а за понтаму кажав
Епа тогаш физичкиот изглед привлекува,а не е пресуден да се заљубиш во некого. Едит:Многу сериозна тема затеравме.
Постепено ке ја запознаеш,нема врска тоа,личноста која ја сакавнемаше ниту една убава црта,се започна преку нет,ме освои со карактерот и способноста да ми влезе во срце за кратко време,ме смееше а јас не знаев како изгледа а и не ми беше важно тоа. Ама секој си одлучува за себе.