Што би и кажале на форумџиката над вас? Не ти се лутам ич, знам дека ти не ме сфати погрешно, другите ме сфатија ама и нив не им се лутам А за италјански - во секое време (иако минатиот пат не мислам дека ти бев од помош )
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ким, абе баш ми е драго што се отвори дебата, нема љутиш, мислам дека не ни е на никој целта да се нафрламе ниту препуцаваме еве ти ги Хртс од мене http://www.youtube.com/watch?v=bn8tBgI1BVQ
Што би и кажале на форумџиката над вас? Секако дека нема љутиш те разбрав, ме разбра се надевам, мило ми е што тоа се одвиваше на цивилизиран начин.(ете додадов нешто ако некој погрешно ме сфатил ) Оу јеа сега ме погоди во мојата слаба точка - аххх песната фалааа најмногу од денес е мојата химна
Што би и кажале на форумџиката над вас? Многу јасно! па цивилизирани луѓе сме, нема да си викаме вујковци сега ако не се согласиме во нешто Мала шала... како и да е во СП си ги нарача Хртс, ете ти ги посветив, уживај и побрзо да оздравиш!
Што би и кажале на форумџиката над вас? Гоу што бидна со кафето и со тој типот? (Бројче, седенка ќе правам кај мене, тетка Црвенкапица ме кутна денес дефинитивно)
Што би и кажале на форумџиката над вас? ништо не бидна, јас реков да пиеме кафе кога ќе има он време...ама изгледа за мене нема време
Што би и кажале на форумџиката над вас? аххаха...јас значи веќе не само за парфеми, и за песни почнав да ве инспирирам, а и гледам по моево име ви текнуваат .. значи мојот ник ве прави да се сетите на некои работи инаку која е таа песна од еминем? можеби ја знам, ама тоа не сум го забележала баш ако може линк? *гоу, почекај малку, после тој тебе ќе те бара за кафенце се ќе си се среди, само имај трпение ..
Што би и кажале на форумџиката над вас? Багуфче многу ти е убава сликата од устата, и јас имам ептен слична
Што би и кажале на форумџиката над вас? ^Ниту пак јас... Скај како си ти...вечерва убаво да си поминеш ако одиш на некоја журка..