Што би и кажале на форумџиката над вас? епа .. не баш добро, грлото ми се фати и ме боли ново нема ништо * пирамитке ти како си? добра си? некако те снема деновите, или можеби пак мене ме снема па не си читкавме многу,многу
Што би и кажале на форумџиката над вас? Тука сум си јас, константно инаку сум ок накај супер, да не се жалам ти?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Трендафилке, а те видам, не знам зошто ама ми текнува на сцена една од Балканкан - кога ги кажуваше Трендафил Каранфилов имињата на Бугаринот „ка то цветот“
Што би и кажале на форумџиката над вас? Па оттаму и е инспирацијата за Трендафилка! Трендафил и Ружа Каранфилови. И Баба Зумбула. И ете испадна Трендафилка.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Би Ју, специјално за тебе, музичката желба http://www.youtube.com/watch?v=_a2NfGigL1E На 5:56 мин.е тој дел. ако не ти се слуша цела Трендафилке дадоа плата охриѓаниве или да тепам?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Не. Па не е фер, ама барем забавни се. Ме смеат Да ти ги кажам кои се, немој некои роднини да испаднете, па ќе ми фатиш врски за радник на месецот...
Што би и кажале на форумџиката над вас? оваа песна сум му ја испуштила иначе сега ја слушнав, многу е убава и делот кај што го вели тоа е ептен убав .. фала ким *трендафилке ми се допаѓаат сите твои мислења редактирам зашто во исто време пишала и савана, ама таа побрза - савана како си?
Што би и кажале на форумџиката над вас? НП Би Ју, ти само уживај во добрата музика Трендафилке, па незнам можно е да фатиме некои врски, да оргирам јас малку за платата
Што би и кажале на форумџиката над вас? Во потрага сум по вистинскиот гоу Не е овој конечен. Сеуште го барам аватарот на белиот коњ
Што би и кажале на форумџиката над вас? супееер ! заборавив на сте болку .. благодарение на гоу и сите феминки