Е па и јас знаевв нешто такво дека е,ама не знаев како изгледа Е ако де,треба иу такви да имаме ВЕ гушкам и јас,имајте убав ден
Жапче кај го најде аватарот,ај најди некоја анимирана жаба,оваа не ја можам И ме потсеќа на тие по патофизиологија
Па не ги сакам жабите,ама ја сакам оваа нашата жаба.Па некако не ми оди со оваа на сликата Ти како си иначе?
I will Епа наредната недела нема да сум активна ко сега,ќе бидам активна над книга Ако,ако,ќе си правиме муабет,јас еве уште едно кафе ќе си направам ДА не сака некој да ме дружи? Мона ги виде мажите ко жени во онаа темата? Ставив нови сликички И честито за годината на Фемина,уште долго да не дружиш Ајде секое лошо за добро е,што и да е ќе помине
Дивајн пијам и јас кафе, ај на здравје. Ладно е моево додуша, ледено, сабајлето го сварив и не успеав да го испијам, а ваква скапоцена течност не се истура, па сега го уживам. (првото е твоето, а моето го замислуваме без пареа. ) Мона Мона бујрум.
Хахах па јас сабајле исто пиев едно и ми се олади,сега убаво ќе си направам Ммм супер што ќе си имам друштво Хахахах знам Мона...па преѓе налетав на такви слики и ги ставив Фаца се.Особено Еминем и Лео РЕков да се насмееме
Абе јас готово со факсот,имам само уште неколку испити Сега колку побрзо си ги поминам испитите,толку подобро Tи на факс си?
Абе јас готово со факсот,имам само уште неколку испити Сега колку побрзо си ги поминам испитите,толку подобро Tи на факс си?