Ајде силна си ти знам дека ке издржиш кај и да е ке се врати,барем нема друга за разлика од некои Па штом издржале 3 години значи ке го издржат и ова.
Абе не е работата створени или не, треба труд. Не може само така-ако биде ќе биде. Марамке која година си на факс? Ако си апсолвент можеш таму да завршиш факултет, кај што е тој. За пост дипломски студии зборувам..
Jас веќе одамна изгубив тек за кој дечко станува збор- тој со кој се каравте, па се смирувавте, па пак раскинавте и си замина, или некој друг А факултетот можеш да си го ставиш во мирување, и онака не ти е по ќеиф како што сум те читала, не дека треба да запазиш некои рокови или земаш стипендии па да ти менува нешто, не? Мис Ричи, ти по парфемот си го стави никот, или друго е ?
Богаташка сум, па ова ми беше нај соодветно. Шала на страна.. Малку по парфемот, малку по актерката Кристина Ричи и така...се створи Госпоѓица Ричи
Фиар бре, па тоа ти е стомак со испакнатата коска од колкот А Ричи, арно ако е по Кристина, да не е по Никол Ричи
Сеси тој истиот е, три години ам аима паузи. Инаку факултетот морам сега да го завршам. А не верувам дека овој смер го има во Катар. Фиарлес
Епа мене нема да ме евидентираш Марама, зборот ми беше да си дипломираш кога ќе завршиш, оти знам дека и сега не ти се учи многу многу дека не ти е погоден факултетот, ако толку сакаш да одиш нели МисРичи, ајде ќе си најдам некој друг, во скоро време
Го избришав мислењето бидејќи ме претекна Дип. Инаку верувам дека ќе си најдеш, уникатна си во многу работи, па зошто не и во аватарот
Секаде по малце, ама скоро никаде Ти како си? Те знам, (како форумска личност де) ако не сум напоменала. Те читам, да си знаеш