Мерлинке кај ги наоѓаш аватариве жити сВе ...сега си бетмен ?(уставри воин на слон) да не пукнеш ме изнасмеа
Јак е Бетменов на слонов, ти текиња на серискиот? Па кога се тепаа место тепачките идеа зборчиња BOOM, POW, K'POW! Еј го знаете вицот за Бетмен и Супермен? Се шета Супермен се досадува и одеднаш здогледува како го повикуваат Бетмен, изнервиран што му го краде бизнисот зема спрејот и пишува на еден ѕид со огромни букви БЕТМЕН Е ПЕДЕР. Утредента па Бетмен се досадува, се шета, талка низ улиците и го забележува натписов, сосема пренервиран зема спрејот и пишува одоздола А СУПЕРМЕН Е КЛАРК КЕНТ!!!
Па јас не ги вадам, само си стојат - на место. Шо бе, барем дијаманти ќе сечам со нив И патем, вицов за џабе ли го кажав а ти пак у груда ми буљиш!
Јас се думав, ама нејќев да ти речам, да не нарушувам приватност... ама помислив дека си нервозна особа, само што ти го видов аватаров. Стани насабајле - оп електрицитет, легни навечер - исто... е мајката, што ли му би на момево?!
Ќе има. За година-две, кога ќе помине се... Пирамидуф4е, нервозна си мор, признај, уствари се глеа на сликата. Мене ми кажаа дека на нервна база растеле брадавици, сега ти види.
Ајде бе сите во темава да постирате нешто сакам да знам - seks/muzika-za-vreme-na-seks-t1326/110.html#p808638
Љубам, ние одамна се изјаснивме во темата Абе музиката е кога прв пат треба да имаш секс со некој, па те вика кај него и пушта џез и оп- знаеш дека се спрема за секс Убаво е да се напалиш, да- ама мислам дека кога има страст и добар секс и Синан Сакиќ да пее нема да приметите
Вауф каква страна ..се тренди форимџивки Ве поздравувам .затоа што често ми го правите моментото додека го пијам кафето поубав И да не забегам од темава ..на пирамитка ми и кажала да си остани баш таква каква што е ,за восхит си .
Инес, ти имаш ли омилена песна за секс? Ева јас да и одговорам на Пирамид, ако сум ептен во филм, ништо не слушам, се внесувам максимално, ама ако треба да бирам песна за секс- оваа ми е дефинитивно фаворит http://www.youtube.com/watch?v=ccY25Cb3im0
Е Јипи, оваа ми ја пушташ и веќе 50 посто сум твоја па и ако исполниш тоа од текстот, ехее, тогаш ќе биде ту мач инфо