Што би и кажале на форумџиката над вас? Е морав да одговорам Добро сум мило И се надевам ќе си поминам убаво И тебе ти посакувам убав помин
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ајде доаѓајте, од прееска ве чекам. Се олади кафето, ново ќе сварам сега. Одма да сте се нацртале.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Кафе без мене-г'з без гаќи Доаѓам и јас Скај немој ти со какао, не ќе можеш да го превтиш за гледање после
Што би и кажале на форумџиката над вас? црвенкапе, ми фалат старите времиња, журките на “На 2-3 реда муабет“
Што би и кажале на форумџиката над вас? и мене многу ех ти текнува како беше за мојот роденден фрии кога ми правеше журка
Што би и кажале на форумџиката над вас? ахам, ехх убави времиња Спојлер почнавме пак муабет како на темата “на 2-3...“
Што би и кажале на форумџиката над вас? реков јас....штом таа ќе се затвори....тогаш на сите останати ќе се почнат 2-3 реда муабет ај Спојлер де барем овде нема да ни речат дека заради број на мислења пишуваме, не се бројат овде мислењата
Што би и кажале на форумџиката над вас? Гоууууу не шетам , настината сум , а и демек цела вечер математика ќе вежбав ама ...