Ако имаш врски во некое шоу така англиско,американско можи ААхахахах будала е овај на Сител,вика како да не кажиш дека е ко скакулец ко личи на скакулец(тој и во кал целиот ААААААААААААААААААААААААААА АХАХАХАХАХА!!!!! ЛЕЛЕ!!!
Добро сум,еве се смеам Ама ќе прекинам уште малце,д ачитнам уште нешто.Ова wipeout го гледам на зулу Ти како си ми Ким?
Епа нели порано едно друго беше со нинџа нешто,сега е ова.Ама којзнаел дека има вакво Реков да си пуштам македонска тв и го фатив Значи секој викенд го има,тенкс на инфото
Да, и порано го имаше само не коментираше истиот Викса. Вака интересно е, кај овие што учествуваат се таленти уште па коа ќе лупне овој некој коментар..
Јас баш би сакала да пробам нешто вакво, да видам до кај можам и дали ќе се снајдам. Рефлекси имам иначе ко на мртов коњ, ама битен е мотивот.
така така секогаш вели секогаш Дип еднаш еден ми рече ако силно верувам у тоа што сакам да се оствари ке се оствари. а како тоа кога како прво јас неверувам у тоа што он ми го рече а камо ли у она што го иам на ум и го посакувам. песимст? не реалист