Мене ми е грев да земам да го топлам виноно што го имаме и да ставам 500 тракатанци во него. Што ми е убаво онака . Мераци
Па то шо викаш,можи и да не е греено А можи јас и на друг начин после да го стоплам па да му дам поинаков шмек Важно ти Дип пушти вино,па јас дали ладно или топло ќе го пијам не е важно
дип нема вино те ја марте нека наточи од бочвата нејзина и да го пробаме нејзиното ептен фалено вино али најпрво сите да си замислите желба
абе уживај па ке ти дадам и на тебе по малку да пиеш од виното еве и на дивајн не едно 10 литра ке и дадам
само злопамтилата памтат а ти дивајн не си такво чеоече така да нема шо да памтиш edit: дивајн со мене рука под рука и ке ти дојдеме на мекици
Хахахах па не сум злопамтило.Јас не реков за лошо дека ќе ти памтам нешто,туку дека ќе треба за убаво да почастиш Ммм дада,и јас сум за за мекиците,баш ми се јади нешто благоооо...Имам едни бисквити ама не ми прават ќеф
Можи,someday Еј ѕирнете го новото видео на овај матуфиот Ама ова не му е толку смешно http://www.youtube.com/watch?v=B62A_g19x8g