Што би и кажале на форумџиката над вас? Сакам. Да ми дојде паметот. Да не си доброволка а? Редакт: Веќе не сакам, се си дојде на место.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Па да бидам искрена, баш ми се тепаше некој вечерва... се изнервирав. Мило ми е што се се средило.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ако сакаш да тепаме некој,еве доброволец.Баш тоа ми треба во моментов. -само најди жртва.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Јас решив мама и тато да ги тепам. Ќе ме има на вести после. Семејно насилство - четиринаесет годишната ќерка ги претепала своите родители.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Баш поради ова и те обожавам, затоа што секогаш ме засмејуваш и ми го разубавуваш денот. Ти благодарам.
Што би и кажале на форумџиката над вас? вајлдгрл сори за прееска што не можев да те придружам на четот
Што би и кажале на форумџиката над вас? пиши ми лична порака и кажи ми кога си ме видела во трговки,и зошто не ми подвикна?
Што би и кажале на форумџиката над вас? супер сум пирамидке се пакувам за скопје ке си бегам,ти како си,одамна те немам видено?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Јас супер, ама мрза сум, а морам да терам домаќинлук денес по дома не се вртев тука деновиве, ама денес ќе ме има ехехее ...голем поздрав Докторке
Што би и кажале на форумџиката над вас? Знам дека и ти ги сакаш Хртс, па ако го немаш сеуште, симни си го цел албум. Многу е добар