Ааааа ми текна жал ми е...знам како е Едно решение,едно ново такво...Што да правиш,никој не е крив(претпоставувам...)
Не е, многу малечко беше. Израснато без мајка... Телото му беше колку дланката моја. Да го гледаш жалничко како се мачи
Срценце мало...Еднаш мене така 3 ми умреа,мачиња ама,леле ќе си пукнев! Прво едното,така малечко беше...Ајде душо,ќе си земиш ново и ќе го сакаш и за двете тие.Јас многу сакам мачиња,сакам да имам пак.Овде не смеам да имам во домот,ама потоа ќе имам Пааа...мислам дека мачето и умре,мислам дека него пуфче го викаше...Затоа
Леле срценце! Можи па нешто јадело што не треба...Мене едно вакво сега брзо ми украдоа,ама се нервирам! Исто беше вакво!
Знам јас што му беше, ама тоа е... Дадовме се од себе, го лекувавме... Ама мајчиното млеко е најбитно од се. А кутрото, ни една недела немаше поминато со мајка му... сега си е кај неа
Еве го...И тоа брачеди ми го украдија и го однесоа Ск...Баба ми ко ќе разбери ќе ги скалпира! Ееее душиче,уште не било пораснато,да,без мајчиното млеко е тешко,тоа е најздраво и најкорисно.Епа,ако ми се родат мене нови,ќе ти чувам едно
Изгледа ги избркав сите од темата, само јас и ти останавме. Aj да му кажам на Дип фала за чајот, многу е вкусен
абе од памет се извадив.. си реков којзнае што биднало ај ангел може и подобро овака бар нема да се мачи и може ете некогаш ке те ѕирнат зад облаците edit:абе 3 пати кликам испрати и се глеам не се испратила се пред нозе ми идете а тоа е опасно
Ааа и Реина Шо прајш ти таму? И Јипи е тука...Кај си ти бе да ги спукаме на тимовите? На 600 сме никако да мрдниме... Ете Ангел,и другите се тука.Не се секирај само.