Што би и кажале на форумџиката над вас? Скајче..убав помин, незаборавен да си имаш кај дечко ти кога ќе одиш
Што би и кажале на форумџиката над вас? кај си ма џули................муце мое мало....ај те колку силно те гушкам гушкам......ете тоа ќе и кажам јас на форумџиката над мене.....те сакам......
Што би и кажале на форумџиката над вас? Аннни конечно да те начекам тебе, убава девојко. Плус, делиме изгледа исто име. Најубавото Плус, Хуго мој има неготинска жичка и затоа си ја сакам Аннни. Кога се враќа твоето либе, броиш ли денови? Миличка, те гушкам. Срцка е Аннни. (а јас ретко го кажувам тоа за девојки)
Што би и кажале на форумџиката над вас? моето либе си дојде и една недела е тука и вечер пак заминува ама ке си дојде за неколку дена....... а ти мила од каде знаеш како е моето вистинско име.......... се зачудив инаку ти од секогаш си ми срцкаста те сакам душооооо моја...постара дадичке.....
Што би и кажале на форумџиката над вас? ке ве убијам и двете......мада фака........... ц ц ц ц....................
Што би и кажале на форумџиката над вас? Оти? Ама она ептен одамна ни посвети една песна (екстремно грда инаку, јас ептен ја мразам ) и јас од тоа сфатив дека сме имењачки...
Што би и кажале на форумџиката над вас? ха ха која е песната каде е тој пост де пренасочи ме да видам.....јас не сум видела.....те молам,те молам.........
Што би и кажале на форумџиката над вас? Трендафилке, колку само си ми проклета интересна за читање, не знаеш! Ова „проклето“ е мислено позитивно секако, колку да нема забуни Епа морам едит, се зезнав Здраво Аннниии, никогаш не знам колку Н и колку И имаш
Што би и кажале на форумџиката над вас? Еј, ама тоа беше пред 3 и повеќе месеци. Поима немам каде е, случајно го видов. Абре најпознатата песна со нашето име. Ако ти завршува и твоето на А, исто име имаме Редактирам за Пирамидче - Чувството е тотално проклето взаемно
Што би и кажале на форумџиката над вас? Браво за Мјуз и рејдиохед. Сличен вкус за музика имаме, само што јас не слушам R'n'B.
Што би и кажале на форумџиката над вас? офф топик...после продолжете.... 4-Н и 1-И.............анннни
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ќе запамтам Анннни! Како и да е, те памтам по тоа секси аватарот што го имаше кога се зачленив со тоа секси газето
Што би и кажале на форумџиката над вас? А бе Пирамид душо моја девојкиве млади не знаат дека од 30 натаму девојката е во најубавиот период...Тогаш си комплетна.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Џулс, па јас да си прашам, си викам да не „звучам“ ко коковче а оно сум уствари магарица стара Како и да е, прееска ми го врати ептен филмот да си знаеш, и се надевам дека секој нареден ден ќе ти носи повеќе причини за насмевка! Гурај напред и не си ја троши залудно добрината, а мислам дека си навистина мила и добра девојка, дури и премногу понекогаш нели?