Што би и кажале на форумџиката над вас? Пирамид душа е тоа..А бе добра за на лепче да ме мазнеш ...Ферчина сум и коректна и затоа...иако знам да сум и остра на моменти Марама ти посакувам да ти биде најубаво во љубовта
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ах, абе еурокремче само што Џули, денес некои луѓе многу брзо забораваат кој бил коректен и фер со нив, тоа е... Ајде белким не е се отидено во неповрат, инаку црно ни се пишува
Што би и кажале на форумџиката над вас? Гоу ми е плишано меченце. Ја поседуваш харизмата на малечко детенце кое е најслатко кога се лути! и мислам дека не би можела да те замислам без тоа црвено капче од аватарот едноставно ти се залепи...
Што би и кажале на форумџиката над вас? пирамитке и јас сум добро .. не можам да се пожалам, само што сеуште си поткашлувам
Што би и кажале на форумџиката над вас? Пирамидке добра сум, преживувам некако на времево грдо BeYourself не си само ти поднастината, и јас уште сум затната и си поткашлувам. Имајте убав ден и двете
Што би и кажале на форумџиката над вас? старфиш ама не само јас и ти, има и многу други кои се настинати .. до времето е гоу, како си ми денеска ? ајде ти праќам бакнежи ..
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ќе ти ги кажам соновите подоцна,имам за учење па немам време поздрав