Што би и кажале на форумџиката над вас? смотано малоооо за ќотек си....какви депресии и песимистички постови читам од тебе цццц ќе те тепам
Што би и кажале на форумџиката над вас? Абе Гоу, би сакала јас да не е така, ама што да правам кога се` ми е превртено. Побрзо да оздравеш.
Што би и кажале на форумџиката над вас? е сега кој да послушам, бројче или скај *марама, поради што го избра овој ник, баш ме интересира сакаш марами, во моментот си носела марама кога си се логирала, или .. ?
Што би и кажале на форумџиката над вас? До мене имаше марама во моментот Кога те видов првиот пат помислив на парфемот БиЈу.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Како една песна би ја издвоила легендарната Creep, која ми е и омилена песна. Имаат многу убави песни, секоја си е посебна на свој начин. Би јорселф ме насмеа со ова (шала беше, да не ни се налути марама ) .
Што би и кажале на форумџиката над вас? Зарасна ли раната од тоа што го расчачка на лицето со шприц дополнително?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Пирамидке дефинитивно имаме ист вкус за филмови-шта! =) Цвеќенце зарасна зарасна, но спомен ми остана...
Што би и кажале на форумџиката над вас? Wild.Child посебно ми ја разубави вечерта, фала ти. Ти праќам бакнежи
Што би и кажале на форумџиката над вас? на мене Дуле ми е братучед вајлд - мило ми е што те насмеав е убав ник .. марама ! ме потсеќаш на првата марама што си ја купив, црна со бело (тоа беше одамна .. кога излегоа за прв пат на мода, негде полани .. *не памнам до толку)