мхм а до тогаш сте ослободени и можете да си ги исполните сите замислени и посакувани работи без грижа на совест...вака нешо ке му дое така?
Не баш...и сега се слушаме по малку,а и има да се разбериме за тоа.Ако сака да си брка други нема да е со мене и така...а и зависи од нас,какви сме.
само да ти кажам дека кога јас би сакал да се смирам со некоја тоа би го напраил одма не би ми требало да чекам 1 месец за да и го кажам тоа у очи абе у истата секунда преку телефон би и кажал штоо и како за да си олеснам на душата а и да не ми се занесува и случајно да улети кај друг
Toj знај дека го сакам,зато така се понаша,ама ќе си поставам јас услови,нема да си играме играчки.Или нека ме зема за жена или ич поќе нека не ме бара.Е така.Па да видам други дали ќе има. тој сакаше јас да го молам овај пат,затоа и ме излажа.
со сила убавина не бидува...не ја глеам поентата да се зимате ако не ви оди па утре разводи па и некој друг да пати ради ваши капрци
Aaa не со сила Ако се сложиме,да се средиме ок,ако не,нема да се гледаме и готово.Ни јас не сакам такви работи.
како тоа...кога ти даваш ултиматуми. па може не е спремен за брак може сака сеуште само у врска да бидете а од страв да не те изгуби ке прифати нешо што несака и со тек на време ке се пројават последиците
Хахах не бе Дип,јас нема да му дадам ултиматум,тој самиот тоа го сакаше и самиот го вели тоа.И сака да сум блиску до него.Него тоа му пречи шо не се гледаме често.Е сеа ко ќе си одам за Мк за стално,ќе видиме.Овие месеци ако се разбериме можи да се гледаме,да сме во врска и да се разбериме.Ако не оди пак,тогаш ништо.Нема да има ништо,ни врска ни безврска Пошто не е играчка.Пфффф па тој еден страв шо има да не ме изгуби шоооо....и не прифаќа тој така лесно ултиматуми,услови и.т.н.Ќе треба концензус Јас не ќе му застанам со пиштол над глава Ти така си го претставуваш тоа,или земај ме или ќе пукам Нема со сила ништо.
Јас сум спремен , но вистинското прашање дали е комисијата спремна за мене... денеска возејки ја видов жената од комисија , најопасна во маало викаат.. и дадов страсен поглед кажувајки I WILL SEE YOU, ON THURSDAY
Абе Дипче,зошто ти не пишиш ич во СДК?Ништо немаш да ни кажиш? Have a nice day,јас заминав по леб и кафе