Сигурно овој мојов што го користам секаде не е во нив Креиран е за и на старост да ми текне што може да биде Други беа letmein, abc123 итн. А зошто, женските имаат друг стил на пасворди, а? :geek: ДАнгел, немој да ме предизвикуваш сега
Ким, и мене ми е некогаш страв сама да не си го заборавам... Ма нема теоретски шанси некој да го погоди. Eх, Дип... многу паметен бе ти
Ми текна сега дека имам читано и sexybitch и некои во таков стил Ама си имаат и машките моменти како: machoman Хахаха
пази го ова http://www.brkajrabota.mk/tehnologija/internet/3656-50-najglupavi-passwordi-koi-gi-koristat-lugeto
Најкористени пасворди Пирамитке, јас мојот не си го најдов на листата, иако е прилично лесен Добро, кој пишува само една нула како пасворд
Аха уникат,и некој ако ти го пробие маилот ќе ти го знај и матичниот,не е глуп да не разбери па после мисли му ја... ДА Пирамитко,ептен
Многу јака тема, не можеме на ред да дојдеме со мислења Матичен, матичен, ама некој ако научи кога си родена, последните 3 бројки може да ги трефне, нема многу комбинации и варијации тука :geek: Леле дај бе да отвориме тема