Сега одма ќе ти кажам. Јимпан - датумот кога требаше да се тепаме - број на тепачки предвидени за тој ден - број на клупа - број на улица во парк. Ете Ким има и специјални матични бројчиња освен датумот имаш реден број под кој си запишана, реден број на раѓање во тој ден, кое по ред си новороденче и слични тркатанци, евентуално кога те запишале, не е така едноставно И во секој случај комбинирам мали, големи букви, нумерички знаци, други знаци и нема шанси некој да ми го пробие, НЕ - МА! Абе човек на ред да не може да дојде.
неколку иљади комбинации само ... три бројки треба по ред ... 100 111 ... 112... 211....212.. нема ни време ни ништо Знае пирамитка како да се снајде Едит" Не е тој пирамиде , го пробав и не работи
Одиш да сликаш сериозна фаца и ти се кочи апаратот! Кажи дека карма не е кучка.. Пууу ама сте брзи, ја на Пирмитка божем сакав ова...
Хаха сега ми текна на тајното прашање и тајниот одговор, нема позабегани од овие што ги пишам јас Па, ДАнгел не кажа дали е жеснка или машка играчката, можеби е КаМионче123? :geek: Пирамитке, па нели е ден месец година на раѓање, 435 за женско, и последните 3 бројки кој по ред си роден? Тие може некој да ги трефне :geek: А ако има додатоци, не знам се откажувам Ееее заглавив со постов Јипи, ако немаш што да правиш во денот, и можно е да погодиш
Љубам се смрзнал на студот Абе ќе се разработи пак. Нека се навикни сеа на поќе слики,така да си знај Ни тргна некако со постовите,ама ако,убаво е Ееее ама сте брзи па
Гледаш возам 40 мин , неможат да ме паднат и доаѓа ким на пешачки ... јас застанувам да ја пуштам .. ми дава знак да продолжам таман продолжувам се решава да помине , кочам нагло .... комисија , дечко не ја пропушти паѓаш
ќе дојде тој, кажа да не сме бегале. А играчката... и машка и женска е, а и возрасни може да си играат со неа, зошто да не (некои подетинести, како мене ) и нормално дека бројките и знаците не се на крај. Нема шанси никој да го погоди. А тој на меилот што ми е е уште полош
Јипман, кога ќе положиш ќе ја закажеме ли конечно тепачката бе? Абе мускул на лево прсте ме боли од тренирање - Метрикс покрети ми се уходани веќе, летам сегде кај стигнам, па мора да се то негде покаже бре! Патем утре полагаш а? Е не играм више, многу се брзи или јас сум многу стара
Хахахах играј ни Пирамитке дружи не Јипи пази тогаш.Будало,кажи си,да знаат да не излегуваат да не ти сечат пат Знам дека ќе се врати Дип,ај да видам дали ќе кажи А твојата играчка сеа ќе ја мислам која е