Што би и кажале на форумџиката над вас? Инаку ни Чак Норис не знае кој е Дуле, а кој Коки, искрено ни јас не ги разликувам.
Што би и кажале на форумџиката над вас? јас знам 3 братучед ми е .. така нешто само што тој не ме познава по се изгледа
Што би и кажале на форумџиката над вас? Марамата беше црна со бели точки Вајлд Дуле е со гитара, а Коки со виолина
Што би и кажале на форумџиката над вас? не .. како коцкички .. црни коцки со бели коцки иначе да, да, дуле е гитарист редактирам .. марама, си стави црно-бел аватар како мојата прва марама
Што би и кажале на форумџиката над вас? Веќе и кажав во Специјален поздрав. И и завидувам и дека била на гробот на Џим Морисон
Што би и кажале на форумџиката над вас? Девојката со трајна депилација на јазикот Поздрав до Лас Велес!
Што би и кажале на форумџиката над вас? абе незнам .. се двоумам, дали да ја ставам, дали да ја извадам *пирамиткеее! кај си .. добра ли си? многу си ми драга и мила и многу сакам да те читам
Што би и кажале на форумџиката над вас? BY чувствувам дека си позитивна и секогаш насмеана девојка...таква и да си останеш