Што би и кажале на форумџиката над вас? http://www.youtube.com/watch?v=8nTFjVm9sTQ Специјален поздрав до малецкото, со желба првиот стих од песната да и' го посвети оној кој малецкото ќе го одбере за себе... Абееее па, Докторка ме престигнала. редактирам, поздрав до неа, во Ск си?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ех Трендафилке ме погоди... па и насловот на песната. Лавли те снема некако.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Важи бе сакам да се дружамммммммммммм!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
Што би и кажале на форумџиката над вас? Вајалд ме зафати бран со учење,мораме да имаме до петок оценки, па сите професори се брзаат, секој ден правам писмени, испрашувања..школо..
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ех знам како ти е... Во фрка сме сите се уплашени поради тестирањето па турбо не стегаат од сите страни.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Дада..кај нас само се зборува реални оценки, а како што почнале сакаат да станеме машини, еве денес имав 3часа испрашување и писмена..ама ке се стаса некако..
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ee супер е сега, се вклопив, запознав многу нови..баш ми е супер интересно. Кај тебе како оди школото ?
Што би и кажале на форумџиката над вас? * LovеlyGirl, класот , ТОП ! Сега се познаа на сите лицата, какви се и што се ти мислат. А со учење.... Како и секогаш , Онака. *Докторке.. Од кој си толку разочарана од форумов?
Што би и кажале на форумџиката над вас? спициии одамна те немам гушнатооо ама и слабо те гледам *инаку и мене ме инетерсира тоа за докторката