Многу убав ден, ептен убаво почна, па стануваше полека се подосаден и подосаден, за на крај да почне делумно од досада, а делумно од умникот што решил да расте, де ме боли глава. А после главата и едно огромно разочарување, и така... сега ми е се супер, кој ми дојде прв ќе го задавам Пеперутке
Мартинушка и Ангелче,јас одвреме навреме се појавувам Ангелче,абе смири се и напиј се шо рече Дип,или обично аналгинче,или оскче од портокал,освежи се и остај се настарана,гледај да не те боли главчето,се друго ќе се среди,ама здравјето не се враќа... Сега не осеќаш,ама нервите покасно ќе си го кажат своето.И јас ќе си имам проблеми,знам,пошто се нервирам за глупости,ама веќе не се акам од земја ко порано....
па ти не се акаш дека уше се надеваш и мислиш дека ке се врати старото ама коа ке сфатиш дека нема и тебе те чека пак акање од земја морам да се насмеам зашо ти ме насмеа со коментаров
Не, не... не сум сингл... ќе помине марте, се поминува фала ви за грижата. Ќе си варам чајче сега, ако има некој за-нека повели
Ааа па јас знаев Дип дека ќе кажиш одма нешто Абе да,ама еден ден ќе се нервирам и поле ќе се свестам.А иначе,ако не се среди,можи не вредело за тоа да си го упропастувам животот.Шо биди биди,ќе плачам ќе ми помини,можи нема да ми е нај,ама ќе продолжам да живеам.Па и не мора да имам некој до мене,само за да ме нервира,поарно и да нема.Е така.И јас уште сум лута,не е се поминато...неможам да најдам чоече за ова,шо фаци менувам... Туку кажи ти,како ќе ја жениш Хај ко ти е сестра И јас сакам,арно ме потсетивте Надежта ако умри и ако не веруваш,поарно да не си жив.Тоа е животот.Има многу поголеми проблеми од нашиве.Допрва ќе идат.Затоа ќе си ги чувам нервите.