ќе ми пушти некој муабет на форумот, и гледаш после сите во темата Честитки и честитаат на идната форумска мајка Ејнџел
Е да знајте дека цело време лацкам знам дека ме оговаравте А за Дип ај што не се мажам за него, не се мажам туку и од брат го отпишувам.
@Честитки до Ангел нека се множат децата @Лепа .... знаеш ли какви све предизвици имаш во животот заболекарот е само предигра .... + барај си анастезија и ништо нема да чуствуваш , ја така секад си барам ич не ги шишам ... @Под рака не се фаќа
Lepa пеј си песничка Понеделник се ближи Нема потреба за грижи Со два чекора кај смрта сум Ќе влезам тамо и ќе направам бум Забите заговор ми прават Болки ми мават Затоа сега ке ги бушам црните зидови ке ги рушам Храбро девојче како мене нема Симпатијата има за жена да ме зема Какви стравови тоа за деца мали После ова ќе си уживам на Бали
Јас бев последен пат летото 2009, поправив едно 10-тина, ако не и повеќе. И ми рече, да одам од јануари за контрола нешто.. А, да.. отидов 100%, и сега ме фрка по малце. х)