моме цело време јас сум тука,само невидлива сум,редовно ве следам а чат-пат и пишувам,еве сега ќе постирам две слики да не ме заборавете,поздрав до тебе и до охрида града
Е убава е, убава Пролистај малку на почетните страни од темата, како и старата тема „Модни критики за храбри феминки“ ќе видиш што мома убава е она
Па многу работи има нови еве на пример имам нови нокти пораснати 1 см од вчера сега ке имам што да грицкам
Уф, милина. А да ви дојдам на ручек на двете, може? Ако сака некој пире и мевце динстано, нека повели дома.
Повели. Јас уште од кога си чекам спанаќ, зошто само го има во пролет и есен? Ама мајка ми, го прави на посебен начин, го вари, па го пече, па му става одозгоре рендан кашкавал и јајца варени преполовени.. И се прави како мала коричка.
Аххх ќе си умрам, зш ми кажвиш вакви работи? Јас си го чекам Св. Никола ... аххх рибите! Најслатки се тогаш ... ајде, уште малце, неможам да дочекам веќе.
Мх, мх ... на здравје да ти се. Озбилно сега, следниот пат ко ќе имате убав ручек (изгледа утре), ќе примиш уште еден на ручек?