Што би и кажале на форумџиката над вас? хахах вицот... ете и јас малку Петелот ја гонел кокошката Петелот:Нема каде да ми бегаш! Кокошката(си мисли) :Ако застанам ќе ме из*бе,ке мисли дека сум ку*ва. Aко бегам нема да биде ништо,нема да ме е*е A јас да земам да се препнам,ем ке ме из*бе,ем нема да мисле дека сум ку*ва... ФАЛА ВИ ВЕ САКАМ ФЕМИНКИ МОИ НАЈПАМЕТНИ
Што би и кажале на форумџиката над вас? И ти мило п.с. Виде каква убава слика на морска ѕвезда ти најдов пред некој ден? А? А?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ја видов, ја видов!! Многу е убава, си за зачував во компјутер. Фала ти едит: Пирамидке утре за Париз одиш?!
Што би и кажале на форумџиката над вас? Најубаво да си поминеш Пирамидке и да се изнасликаш. Ах, се би дала да сум на твое место. Да се изнауживаш и после впечатоци сакаме
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ти благодарам Старфиш! Се надевам дека ќе имам и малку слободно време таму, па во тој случај обавезно ќе сликнам една специјално за фемина
Што би и кажале на форумџиката над вас? Најубаво да си поминеш, дружба, смеа, слики, и да не не заборавиш таму. Па и една слика од Пирамидата да ни ставиш.
Што би и кажале на форумџиката над вас? дејзии како си? не сакам да бидам офф топик, ама морам Пирамитке да си поминеш најнајнајубаво срцкее .. ќе чекам подарок од Париз и слика дека си го видела Париз од високо
Што би и кажале на форумџиката над вас? едната е со 4 н (постарата), другата со 2 н (помалата) ама и двете се срцки