Да, да, да. Марио стигнав до 2 стаза, и неможам повеќе. Со трките па, бетер. Ама затоа, патките ги скантав.
divine сакам нешо за мене да нацрташ у стилот на дип блу и да ми го пишеш некаде никот и тука да го прикачиш...ама у рок од една недела таман и ке се релаксираш ај
Ух, таман работа... јас се извинувам Денес е добро, весело... цел ден одмарам, се смеам и се излежавам... само умникот ме боли, ми доаѓа паметот... Еве, извини уште еднаш
Се шегував, да не мислиш што ми се запна оваа, да не ме манијачи нешто Ти барем знаеш дека ти доаѓа паметот, ами јас што да прам, што немам никакви симптоми на тоа?
Не иде паметот од умниците, јас ги имам сите 4 уште од средно и само побрзо ми се расипаа друго ништо
Зошто умник да се вика? Побогу заби никнат, не избива мозокот од преголема количина. Мене еве петти умник ми расне. Само маки да се тргало бре со ова паметов.
Лесно ти е тебе затоа велиш така, гледам и на пасење си го носиш, туку ние што да прајме што не знајме дали го имаме Мора со забиве да се тешиме дека идет