Што би и кажале на форумџиката над вас? мало нај расположено си само така продолжи си да ни ја пренесеш и нас енергијата
Што би и кажале на форумџиката над вас? си редактирав на време =)))))) со поголема гушка =) еве и за бројче
Што би и кажале на форумџиката над вас? Еве ви и од мене **Пирамитке ти посакувам најубав помин во Париз..да си се изнашеташ..
Што би и кажале на форумџиката над вас? бројче, па таков и треба да се биде нели? сите понекогаш имаме моменти на слабост и неубаво расположение како и моменти на нервоза .. ама сето тоа поминува како што минуваат деновите, како што минува времето -мојата афро-девојка (лавли)
Што би и кажале на форумџиката над вас? Сите се гушкате еве ја ви праќам бацки до ситееееее , а највеќе до форумџиката над мене
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ви се додавам на листата...сега ке одам да фатам книга и јас..
Што би и кажале на форумџиката над вас? Би навистина најпозитивно си ме расположуваш кога те читам Сите сте гушнати најсилно!!!
Што би и кажале на форумџиката над вас? Фала Блонд..Ти и малечкото како сте.. Едит. до тебе и малото..
Што би и кажале на форумџиката над вас? Блонд ти се висхитувам..Моја генерација си, а јас едноставно неможам да се замислам трудна Ме фаќа страв од таква одговорност, иако премногу сакам, се некако одложувам. Ти си ми вистински Херој!!!!!!!
Што би и кажале на форумџиката над вас? кога те читам блонд, ја чувствувам твојата среќа, и ептен убави чувства ми буди бројчаникот што ти е ставен едно дииилно гушкање за идната мама и за алис