Што би и кажале на форумџиката над вас? 2468 се чувствувам како женската од твојот аватар... ти како си ? ајде со мене да те водам утре за Романија
Што би и кажале на форумџиката над вас? и јас така се чувствувам сакам и јас за романија бе лелеее сите некаде заминавте (во странција ) само јас не ајде јас ќе ви ја чувам фемината
Што би и кажале на форумџиката над вас? Бројченцееееееееееееееееееееееее.. Од кога ти немам гушка пратеноо...
Што би и кажале на форумџиката над вас? ете и јас вечерав идам ти на кафее , не пушам цигари ајдее проветрувај собата
Што би и кажале на форумџиката над вас? Бројчее на здравје вечера... Еве од мене да се напиеме по едно и
Што би и кажале на форумџиката над вас? ајде, за sky веднаш проветрувам а со мисс еве надвор ќе чуриме и ќе ги гледаме лисјата да не се расправаме
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ќе гледаме бе се додека не почне плачот на виолината тогаш ќе префрлиме на сител , ете се договоривме
Што би и кажале на форумџиката над вас? Hајубав и е тој аватар нека стои... Ме потсеќа на Вудсток...=) Бројче уште ли плаче таа Виолината?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Pасположи се дете, инаку ќотек те чека!!! Aјде...се ќе помине, а и таков е периодов, сите паднавме во депресија, но не и се предадовме, па нема ни ти!!
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ангелче ти не си од депресивните така? Страшни станавме сите...
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ајде малку да се размрдаме, доста со депресиите http://www.youtube.com/watch?v=h9nY9axjaWo