Што би и кажале на форумџиката над вас? 1209 76 мислења имаш, а јас прв пат те гледам (т.е. читам), како и да е позз до тебе
Што би и кажале на форумџиката над вас? Твоево корисничко име ме потсеќа на песнава: http://www.youtube.com/watch?v=5LHqjNzTjwo
Што би и кажале на форумџиката над вас? Само ти имаш црвено цветче? Пишувај, розево преубаво ке ти стои
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ех бе бона како така си можела Ќе ме читаш од сега ќе се удружме немај гајле поздрав и до тебе И да не бидам офф...пак треба на Алиса да и кажувам А сакав да ти кажам и предходно кога го прочитав твоето корисничко име го пуштив Алиса во земјата на чудата да ми се симнува Многу сакав да го гледам...фала што ме потсети со твоето именце
Што би и кажале на форумџиката над вас? и јас како бона не те забележив на форумот ама нема врска, сега ќе се читкаме и се надевам на добра дружба
Што би и кажале на форумџиката над вас? Имај пријатен ден и ти Fearless..Твојот аватар ме асоцира дека си многу нежна девојка
Што би и кажале на форумџиката над вас? Сакам да ти кажам виц! Две жени разговараат: - Ти што мислиш, живее ли некој под земјата? - Ех што си глупа, па ти што мислиш, кој ги бои морковите?
Што би и кажале на форумџиката над вас? хахах, дејзи се изнасмеав на вицот .. стварно имаш добра смисла за хумор ама немој сега ти секогаш само вицови да ми пишуваш