Што би и кажале на форумџиката над вас? Сакам добар да најдам, ама слаби ми се оцените. Вајлд прегратки за тебе.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Гушки и до тебе. Барам и јас некој нов, ќе го тргам депресивниов.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ај навистина Вајлд да го тргнеш, и некој весел и убав да си ставиш
Што би и кажале на форумџиката над вас? Алис, не зависи само од тебе, големо влијание има и партнерот. А бројченце, баш ми е мило за убавиот филинг... Ве цункувам и гушкам
Што би и кажале на форумџиката над вас? Хихихи рано е за мрткање, но денес за прв пат го видов А ти се спрема ? Се испегла? Се нашминка? Дотерај се, напрај се пуфле
Што би и кажале на форумџиката над вас? girl12 мило ми е јас сум Алис *стварно досега не сме се сретнале на форумов, а гледам доста мислења имаш
Што би и кажале на форумџиката над вас? Алис бејби... Дали глумиш? Редактирам, жими Господ прашањево е глупо Дали мислам имаш актерски способности, во таа смисла е...
Што би и кажале на форумџиката над вас? Хммм... Имаме заедничка френдица на ФБ Кога ќе имаш претстава да си кажала обавезно