Немој,кој ќе те тера да повраќаш после...Или па ќе треба да те избодиме со инфузии...подобро седи си мирна ДАнгел,убав ти е аватарот,ама ми недостигаат бакнежите
Дивајн ти од Битола си а ? Иди ајде Се шалам. Не ми замерувајте. Си се тркалам јас дома од смеење, ако ви велам дека ќе се отрујам
Од Битолата сум,да Ти од кај си чупе? Ако бе ДАнгел,нека се смеат луѓето Дип и јас тебе Морав едит,една преуба песна да ви пуштам http://www.youtube.com/watch?v=eM213aMK ... re=related
Хехе, ДАнгел, те частам за ова Стварно е најубав! Никогаш за никој друг град нема да ја заменам Друго е чувството кога сум низ Битола БТВ кој сака нека повели
Да бе сонце,со тебе комплет одиме И уште неколку Шојма во Битола ново,м? Даааа? Аууу сакам да ја сретнам
Па и јас сакам Да си напрам ќеф малце,да видам шо фаци има низ градот,одамна секако ме нема,да пооговарам Да видам кој се женил,која се мажила итн. А и кафето во Мк најубо го прат! Асално кафе се немам овде напиено.Едно еспресо дома да те здрма од две голтки да се расониш! А не ко овде,сто треба да испијам во денот...