Јас ги имав пишано резултарите.Еве пошто па сте победиле сеа е 7:6 ама тим Б уште води А и вечерва можи да ви дојдиме
Мартинушка, така педерски победивте сега на чело со Ким, врати таму назад неколкку страни си додавала, неферски
Аааа ќе видите убо БТВ еве ви една нова тема ако ви ареса чкртнете нешто opsti-diskusii/kakov-avtomobil-bi-sakale-da-imate-t9686/#p853887
Еј абе Смајл е крива не јас, таа брзаше за да оди во продавница, па моравме побрзо да победиме Ајде, нема лутиш, само малку скокнавме и тоа чесно, јас напишав пред да скокнам Сега за казна нема да играм неколку дена. Дивааааајн, каде ли си ти, со кого си, кажи зошто ме остави
Smileee рипа безвеза од преѓе,ако не игра ко шо треба ќе ја пријавам! Јас тука сум Ким,наваму натаму,затоа ме нема мн мн,ама навечер идам барем на чат.Ти кај исчезна?
Тука сум Дивајн, малку со обврски бев и така. Епа ќе се читнеме тогаш вечер Смајли играј како што треба
Добро сум Хајче,само не ми се пиши мн,а па чатот е окупиран од вчера уште... Јипи не ми помагаш братче...Веќе сме 7:6 ми се чини...Ела сеа да ги тепаме накај 150 е... Еее супер,релче ти ќе се активираш и вистина