Што би и кажале на форумџиката над вас? Гоу, еве јас те частам литро Мартини, дома едно шише имам прашина фаќа само @Трендафилка Е сеа тек ме збуни На Фејс ми е тотално друг јузерот од каде укопча?!? Ах бе цвеќенце бе во ЦИА треба да те вработат И ќе викам нема проблем само по ПМ ќе ти пишам да не се напраи гужва во театарот
Што би и кажале на форумџиката над вас? СРеќна сумм и мене сонце ќе ме огрее Да ќе одам во Охрид ќе си го видам либбето Ти како си ?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Оуу што убаво. Јас сум супер, скарана со либето , ама сепак супер Полека правам планови за викендов.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ќе се смирите и ептен слатко ќе ви биде Убаво да си поминеш за викендо !!
Што би и кажале на форумџиката над вас? Скајче како си денес? Сонце конечно ми го разубави денов мене гушш
Што би и кажале на форумџиката над вас? СРеќна, возбудена, страв ме фаќа ама се на се ептен убаво се чуствувам Што ти го разубави денот тебе ?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Скајче ајде убав, преубав провод во Охрид и поздрави натака...
Што би и кажале на форумџиката над вас? Добра сум фала на прашање . ..ти како си ми?И јас ти испраќам А за Гоу...срцка ќе дојдат и твоите пет минути во љубовта само верувај
Што би и кажале на форумџиката над вас? џули и јас сум супер .. гоу се надевам дека и ти ќе имаш -спецификоне здраво .. ти посакувам добредојде и се надевам на добра дружба редактирам .. џули, дали си личиш на девојката на твојот аватар? ме асоцира како да си ти
Што би и кажале на форумџиката над вас? Би јорселф...па вака гледано кога и ја би се напрчила така со црвено карминче и мокра до коже ...има многу сличности.И јас сум бринета плус ...А ти плавушка ли си?