Што би и кажале на форумџиката над вас? Честито свршувачка јас уште не ти честитав. Многу Љубов и многу, најмногу СЕКС!
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ех, а за што? Да знаеш какви жути минути имам некогаш , ќе избегаш од мене. Ама ти си за ќотек. Зошто си толку тажна понекогаш? Уживај си во младоста и животот. Слуша ли тоа твоето магаренце? Или треба да му тегнеме уши?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Трендафилка мене ме потсеќаш на оние скопските шмизли ама позитивни оние секогаш средени....многу си ми интересна...и ја ти се восхитувам
Што би и кажале на форумџиката над вас? Јас мислам како кога некогаш чајче некогаш кафе што и се пие тоа пие
Што би и кажале на форумџиката над вас? ааа така се чуствувам периодов Specificone welcomeee Како си ? едит..Скајче побрза била од мене....Како е на факултет? (п.с. на кумановски е, дека прочита дека ти се свиѓа)
Што би и кажале на форумџиката над вас? вријат хормони...ако ако иначе пијам чај, ама некогаш и кафе....а може и алкохол да има...зависи од расположение
Што би и кажале на форумџиката над вас? Поише алкохол... еве ти праќам да наздравиме со по едно мартини Имај убав викенд Гоу
Што би и кажале на форумџиката над вас? Да. Од тој филм е, многу е убав филмот. Еве едно од мене, бидејќи си нова, за добар почеток.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ми се свиѓа цитатот што го имаш на профилот... Петочки, претпоставувам дека ќе излегуваш, па убав помин да ти посакам! Стави си крема на раце и лице, надвор е смрзнувачка.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Фала Шииииила, правиш ли што сакаш? Како во песната нели...и ти да си поминеш убаво ако искачаш вечерва
Што би и кажале на форумџиката над вас? Пирамидкееее ни мафташe ли од ====> Eдит: specificone Welcome to the 4um!
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ти мафтаааав денес! ме виде ли? преубави поздрави пишуваш, така да си знаеш! Не само на тебе нормално, на цела феминска тајфа!