Што би и кажале на форумџиката над вас? Пирамитке јас денес дома си останав..ке надокнадам утре Како е во Париз?..Немој да не заборавиш..Еве ти еден тон и
Што би и кажале на форумџиката над вас? Лавли Грл-се надевам ќе се дружиме Досега не сме имале контакт За Трендафилка:Слуша магаренцето мое,добро е сега за сега,не се жалам пу пу да не се подречам...Се нервирам поради семејни проблеми моментално,затоа сум често тажно...
Што би и кажале на форумџиката над вас? Багуфче, денеска како што гледам правите една ипол година со момчето , со среќа и уште долго да одите.
Што би и кажале на форумџиката над вас? ДОбро утро Вајлд. Сакаш заедно да го пиеме утринското кафенце?
Што би и кажале на форумџиката над вас? даа, душо...и така сега ми требаше едно утринско кафе...Па ајде заедно да го испиеме!
Што би и кажале на форумџиката над вас? епа ајде тогаш и јас со вас да го испиам моето утринско кафе може вајлд?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ajде после дојдете кај мене на чајче..па да го испиеме и првото чајче заедно.. ***Секако дека ке зе дружиме багуфче..за тоа сме тука, за дружба..