И јас си имам капче ама не ти кажувам какво е бидејќи можеш да се заљубиш во него па да ми го украдеш.
Недела е нај досадниот ден за оние, кои не одат на работа...(тие кои одат на работа, сабота и недела се им омилени денови... )И мен ми е многу досадно
И јас, шуткам се шуткам, од прееска учам, а книга не сум фатила.. А иначе, досадно ми е. Имам идеи што да правам, ама ме мрзи.
А мене, помислата дека утре треба да станам во 05:58 ме катастрофализира.. Исто така, и помислата дека правам тест биологија.
Каревчани се шема бре Ни случајно неможат да помислат нешто друго, од што им е дигнат носот у небо не гледаат дека одат у друг правец... има исклучоци, доволно за да имам малку почит кон школото. Но тие пуфлите го унаказуваат угледот на сите.
Има да, ама не се многу, барем јас не сум видела многу. Барем со тие што сум прозборела макар и зборче, мене ми се баш пријатни. Не дека сум јас од Карев, ама барем јас така мислам. Или па можеби дека класот ептен ми се погоди. Ама на крај сите ќе се покажат кои се, и што се.