Што би и кажале на форумџиката над вас? вајлд, тогаш ги печев сега ќе почнам и јас да љупам сега уште да ги излупиме и утре ќе ги мелиме и пржиме
Што би и кажале на форумџиката над вас? Мило ми е што си се разиграла вчера...И јас се разиграв на подиум.Ајде сега лупи пиперки Хехе
Што би и кажале на форумџиката над вас? и тоа како се разиграв туку, веќе не лупам .. другите се во акција, јас прегеска печев е сега тие нека ги лупат марама, и мене ми е досадно .. редактирам - спрецификоне те гушкам и бакнувам
Што би и кажале на форумџиката над вас? Спецификоне имам многу за учење неможам да си дозволам филм да гледам. БиЈу оди мешај ајварот, ако е лут викај. Јас ќе донесам топло лепче.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Марама ми делуваш како многу интересна личност. Инаку имам дома лут ајвар, ама купечки е. Сеедно вкусен е Уф како оди со топло лепче
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ќе частиш од ајварчето, како ми се пријаде сега.... Пс. Марама и јас имам за учење мноооогу
Што би и кажале на форумџиката над вас? абе ги излупивме, одн. ги излупија утре ќе го пржиме е тогаш ако излезе по лут од замисленото одма те викам спецификоне зар сега ќе учиш или пак само викаш дека имаш за учење?
Што би и кажале на форумџиката над вас? и јас тебе ех .. фала срцко ми ја реши дилемата .. се двоумев дали да ја ставам или извадам ама сега е решено .. ќе ја извадам редактирам фалаа скар