Кај мене е обратна ситуација.. Иако тоа неможе баш да се нарече уживање што го имав до денес, ама од утре, ми почнува пеколот.
И јас мислев дека уште денес и крај веке,доста ми ја вадеа душат но денес ни закажаа тест биологија за во четврток (предпоследниот ден ејј) тест музичко ова, она.. абе ми иде да се репкам од тестатурава
и вие правите тест музичко? јас си реков само ние ...ама ете видиш не сме биле само ние... не смеевме да чкртнеме со пенкало некое зборче оти тогаш не се важи цело прашање..ни со една цртичка!
Во основно не правевме бидејки класниот ни беше по музичко.Сега во средно се е испрашување но за да си ги уништеме оценките тест на крај и тоа за дурски молски скали што не се учи на памет туку со разбирање. Spoiler Ах си ја празнам душава фала ти Вини што ме трпиш.
Јас музичко имам 3че. Не праша дали сме задоволни, или ќе одговараме во среда, ама јас кажав дека сум задоволна. Ее па неможам веќе цела недела фул ми е со испрашувања и тестови.
Леле од другата недела ќе има куку леле Секој можен ден од понеделник до четврток имаме некој тест или испитување...па совети
Брајт, добар ти е снешкото во потписот. Како ти е Скопје? Инаку, требит да се договориме да се видиме некогаш, да. Редно е ...
во скопје сонцето е големо и ко да нејќе да заоѓа во скопје луѓето се весели и пејат и детски невини насмевки не греаат