Што би и кажале на форумџиката над вас? Аннни од кога те немам видено на форумот БДВ Би ју мило ми е што ти ја решив дилемата
Што би и кажале на форумџиката над вас? анннни .. и ти си срцка..те немав видено на форумот одамна смајли и мене ми е мило што си ја решив дилемата
Што би и кажале на форумџиката над вас? Туку Би ју ја решивме твојата дилема дај сега мојата да ја рашиме Да менам ли аватар
Што би и кажале на форумџиката над вас? Јас може да одговорам? Многу ми се допаѓа аватарчицата Ептен е пи*ка и пол
Што би и кажале на форумџиката над вас? ааа, од кај тебе го позајмив ако ? инаку не, не сум баш најдобро, па ќе си седам дома и ќе си слушам музиче ти како си? ќе излегуваш?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Знам дека е од тие јас што ги поставив, и баш ми е мило! Инаку вечерва не излегувам...ќе си одмарам...
Што би и кажале на форумџиката над вас? даа...ќе се забавуваме на форумов...ама и ќе учам во меѓувреме...хаха...
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ех марама, двете од завчера менуваме аватари никако да ги смениме.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Хахаха Вајлд мојот со нож и крв, твојот со солзи. Мораме под итно нови. Ах, што расположение не фатило?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Мене ми е спор интернетот, па не можам многу - многу да џбуркам.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Тој депресивниот ? Новиве пак ќе почнете како емо да ме доживувате. Океј, твое мислење мене сепак овој ми е поубав.