Ма какви тепачки, какви чуда, елајте кај мене на какао. Еленааа, ако ги направиш вакви ноктите, ќе плачам
Уште Горде Нови ми пристигнаа сега, уште поинтересни, кај и да е за следната Нова година ќе изберам нешто Како е Германија моментално? Убаво е украсено? :geek:
Ептен да ти кажам е украсено,потполно изненаџена сум Видиш Ким, не ми се враќат натака, ич... чим уште разгледуваш, којзнае колку интересни понуди имат :geek: за наредната нова година, таман, имаш време, ами да гледаш сигурно да се одлучиш А не викаш да видам и ја шо понуди се тие, а? :geek: Ами да сменам Германијава доста ја гледам
Епа ќе ти ги препратам тебе таму на таа германската адреса, и ти да разгледаш Имат многу интересни понуди, која од која поинтересна ако не можам да изберам, ќе ги фрлам сите нагоре и таа што ќе ја фатам, таа ќе биде :geek: Ти седи Германија уште некое време, да поминит малце ладново, после можеш да смениш локација Ана,постара те мислев, ве мешам со другата ана-банана и мислев ти си поголемата ама обратно било
Ана фала ти Ким, е ај ќе поседам, па и тоа шо велиш,може ќе сменам локација, правец Италија па после ќе се вратам ами дај прати од тоа понудите, да видам, шо,како,зошто мислам така информативно да видам