Што би и кажале на форумџиката над вас? Мене Вајлд баш ми се допаѓа. Спецификоне не седи на фемина , учи
Што би и кажале на форумџиката над вас? Шо имаше емо на аватарот? Марама утре ќе учам а и ти се поднове убав аватар
Што би и кажале на форумџиката над вас? Што немаше. Инаку беше шала, тие што се од почетоков на форумов знаат, сите како емо ме доживуваа.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Инаку фала што ми честита година и пола со дечкото.Прва беше! Со среќа на тестот музичко,јас во основно правев на секоја втора недела
Што би и кажале на форумџиката над вас? смајли овој аватарот ептен ти е срцка .. сега за сега не мораш да го мениш баге како си ми?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Is Paris beautiful as always? (а од кај да знам кога никогаш не сум го видела) Парфемче купи?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Јес ит из! И не, не купив. Се снајде ли за министерството Тренди?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Се снајдов, фала многу на "напатствијата" наредениот месец ќе полагам лекторски испит таму. Мене ужасно ми треба еден парфем од Фрагонард, ама никако да стигнам да го купам... Од таму
Што би и кажале на форумџиката над вас? јеес пирамитке тука си ми туку, ми купи мене нешто? кај си јазичарке