Што би и кажале на форумџиката над вас? марамаа! мис независна епа нова е затоа не си ја видела, а и тебе те немаше некое време .. спецификоне како си ?
Што би и кажале на форумџиката над вас? тргнувам, и тоа заедно со тетратките, ќе ти досадувам со колунови закони и врска немам друго што учиме
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ме примате и мене на ајварче? Кикетоо многу убави аватари ставаш
Што би и кажале на форумџиката над вас? кики секако дека нема да ми досадуваш со тетратките, повели мис индепендент ајде може и ти да дојдеш дејзи ајде повели и ти со нив
Што би и кажале на форумџиката над вас? Мисс се изгуби. Бијорселф, еве доаѓам и јас на топло ајварче.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Малецко, ете таква боја на коса имав и сега сакам пак, како на твојот аватар. Кажи ден недела, а? Најинтересен у пм!
Што би и кажале на форумџиката над вас? Имав и јас таква трендафилке и пак ќе ја правам. Преубава е. А неделава подосадна - здравје.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Allice, без да ми се налутиш ама плава коса поубаво ти стои. Wild, ги извади ноктите?
Што би и кажале на форумџиката над вас? ciribiribela и твојот е прекрасен исто =) @Дејзи -поделени се мислењата околу бојата мило А и морав да ја одморам главава од бланш и фарба
Што би и кажале на форумџиката над вас? Здраво Аllice ни тебе не те знам ај у пм колку сум заостаната Поздрав до тебе