Не баш на неа На сите беше смешката,прочитај и пред тоа Не е досадно,се смеевме малце,ајде придружете се И јас ве гушкам
Ајде за ќеф да ти направам Зборавме кој како се грее(јас си признав дека со салцето ,а и греалкава до мене) А да,и ја коментиравме плесачицата од СДК
Знам знам Дивајн, се шегував Не мислам навистина дека сте злобни Дип, и јас сум за групно јадење, можеме една фамилијарна пица да си земиме Реина ти сакаш пица?
па се е по старо .... тапа ејјјјјјј и никаде не одам за 1ви мај зашо собирам пари за нова година а ти каде?
Предлагам да оди "таму за каде не му требаа пари" Најубаво ќе си помине - гарант ------------------- Оуу Дип - i didn't see your answer - nice
Eeee така можи...тоа ми се бендисва САмо гледај да си го осигуриш патот до таму Виторија кај тебе шо има ново?
Новини еден куп... Од новогодишните поклончиња до скорешните преговори за мојата прва работа ...нови ми се и патиките
Добра сум Горде,ти како си? Еве се смрзнувам Треба да седнам пак да учам и така...Вие двете како сте,како денес денот?