Здраво Горде,поздравче И Кими и за тебе,а и останатите во играта Вчера се исклучив,имав еден проблем...
Дивајн се разбираш нешто во образование, стипендии и такви ствари? Многу ми треба помош, ако некој знае нека пише ЛП.
Ооо Горде Не можев да ти се јавам денес, цел ден возам и само низ некои тунели влегувам, па ми се губи сигналот Ти како си, шо прајш? :geek:
Еве нишо, слушам малку музика од Енигма :geek: иначе арна Цел ден возиш? Бреееј Ким, дека има тунели, па шо ти се губит сигнало? Ами кога носиш мобилче, ќе се губит сигнало нормално ја цело време ти се јавувам, ти сигнали ти се губат ами огин запали, чад, е то е сигнал
Горде, морам оваа тајнава задача да ја завршам Зашто пак ќе ме бараат по телефони после некои чудни броеви, на мене се чека :geek: Ами имат тунели во ненаселениве места кај шо возам, овие можит намерно се изградени за да немат сигнал, за да се сконцентрираме на задачата наместо на муабет по мобилен
Ако убо, ами само ти се јавуваат за тајни оперативни задачи :geek: вистина можит стварно се намерно изградени :geek: ами поздрави ги оперативците ( опера ) ја одмарам сеа, не можи да ми се јавуваат,ептен зафатена сум
Ќе ги поздравам Не ти се јавуваат зш немале потреба од многу персонал за оваа задача, за следната ќе викнат