Не бе, од кај ми виде слика што личам баш на Меган во очите.Ме зачуди дури па и проверив дали имам некоја таква слика Будала И не ме бзгај за Барса Спојлер Читав Реал сакаат да го откупаат Алексис за дупло поголема цена.Ама овој не се продава лесно , не сакал лузери
На онаа каде си со едно друго девојче.Можеби оти сум те замислувала слично на Меган според аватарот па барам сличности кога ти ги гледам сликите .Не,озбилно убави очи имаш. Не купуваме ние ваши играчи,не се секирајте.Овие ни се повеќе од доволно .
Ајде сеа доста те нема,пиши нешто тука,сите машки некако не напуштија (e понекогаш ги разбирам ,ама не мора ич да не пишат) Ај овде имаат избор,ама ако се во брак,тешко А Јипи и тој забушава,ама сеа ја демни женската,затоа го снема изгледа Арно рече ти Дип,Јипи ќе се жени
Добра да е Знам,ама еве,пак треба да се вратам над книгава и да го затворам лап топот...Па после петок ќе се вратам повеќе Кажи ми само ти како си? Шо има ново? Кај мене е напнато некако...
Дузи Епа кај мене нема снег,се отепа од врнење,надвор можам да излезам и да пливам по улица Нека кажат тие после мене што ќе пишат