Ех, и тој мене ме изненади ама го одбегнав одговорот, сеуште нема свадба. Но кога ќе има, секако те канам, заедно одбираме црква
Здравје, кога ќе се отвори Модни критики, од тебе очекуваме нови 10 комбинации !!! Имаш време, експериментирај и сликај се во меѓувреме. Поздрав
Немам нешто инспирација деновиве, а и не излегувам многу, учам. Но, можеш блогот да го отвараш чат- пат ставам нешто. Сепак ми значи ова од тебе
Jaс блогот не го знам. Кажи ми го. И со среќа со учењето. Уживај во најубавите студентски денови. Иако знам дека се исполнети и со многу стрес.
Хаххаа ајде сите и запнавме на Марама,домаќинка ќе ја правиме Немој ти Марамке да не слушаш нас,размисли си убаво и не брзај никаде имаш време за се
Абе јас викам ако се омажам само ради да избегам од мајка ми ќе биде Ама ако зезајте се на моја сметка, не ми пречи. Инаку Грл доле под аватарот има едно ко атлас стисни на тоа и ќе те однесе на блогот.
Доста и викате да играме на свадба, па млада е, има време за се, прво да си дипломира, малку да си прошета и одмори па после брак и деца! Уживај
КАј сте бе луѓе? Како си Горде? ВАс ви отвараше Фемина досега? Кај мене 3 сати ја немаше Марамче остај сеа,прво факсот,ама можи и за тоа да си мислиш хихи,некој план таму да направите Smilly ти кај се изгуби?