Фала Shelea,иначе да,таква сум Сакам да правам мали работи ама да се романтични Е некогаш и поголеми А да,иначе ми се допаѓа како пишуваш,а ти ги читам и творбите
Фала Мило ми е. Мене твојот ме потсеќа на филмот,од таму ти текна нели? И те читкам чат пат по темите кога ќе те сретнам,пошто се согласувам мн пати со твоите мислења Имајте убав ден сите
Е зошто не било оригинално? Убаво си е,никој нема таков ник ШТом ти се допаѓа филмот,тоа ти текнало тогаш Мене па ми е по мирисот што ми се допаѓа и нешто друго што ми се допаѓа Како си ти Смајли? Кажи нешто ти па,што се случува кај тебе?
Axa..Ама наскоро ќе има покачување Дивајн..моментално на -7 и не ми е баш сеедно Учим учим..ако воопшто може така да се нарече повеќе се канам да земам да учам.
Оооо а и јас треба сега да ја фатам книгата,денес почнувам пак,ама прво му се канам на купатилото да го исчистам,оние цимерките мои смотани никогаш нема да го исчистат! (мислам не ги бирав јас,овде во домот тие што ќе ти ги стават,тие се) Не,уште ќе е ладно,нов ладен бран идел од кај Русија Овде ќе стигало до -17 рекоа...